Uncategorized

Facility services och vidare

Visste ni att jag har jobbat med facility services? Ja, detta är knappast ett ämne som jag yppar särskilt ofta. I alla fall inte här. När jag tänker efter är det inte heller särskilt ofta jag talar om min tid inom facility services utanför bloggens väggar. Nej, detta hålls mestadels för mig själv och anledningen är ganska enkel: Det har väldigt, väldigt lite med någonting jag gör idag att göra. Facility services är för mig vad jag kan tänka mig att mångas erfarenhet av att jobba i affär är. Något de gjorde för längesen men inte har så nära koppling till idag.

Med detta sagt.

Idag ska jag gräva i det förflutna. Mer exakt ska jag låta gräva i mitt förflutna inom facility services vilket ni såklart förstått vid det här laget. Det känns kul och lite, lite spännande, faktiskt.

Jag kan väl börja från början. Redan dagen efter studenten påbörjades jobbet inom facility services. Det var lite tungt, ska sägas. Jag menar: Jag gick inte direkt och la mig den tid jag borde då jag ska börja ett helt nytt jobb. Ja, och inte bara ett helt nytt jobb och en ny arbetsplats. Jag hade ju aldrig jobbat någonsin när jag påbörjade jobbet med faciity services. Himla märkligt, eller hur? Många av mina kamrater hade haft sommarjobb sedan de var 15 år. Eller kanske 16? Om någon vet vad åldern för detta är får ni hojta i kommentarerna.

Så, facility services då. Det gick oerhört bra redan första dagen. Mycket tack vare att min chef var snäll och go mot mig. Detta berodde delvis på att hon var en trevlig och härlig person men också på att jag faktiskt kände henne sedan innan. Ja, hon var en gammal klasskompis till min storebror. Jag hade träffat henne många gånger förr och det var väl faktiskt lite därför jag fick jobbet med facility services. Svårare var det inte.

Sedan var jag alltså där i 3 år. Det känns konstigt att säga det sådär men det blev det bannemej. Tre år av facility services innan jag tackade för mig och gav mig på skrivandet på allvar. Vid det laget hade det bara varit ett intresse. Ett stort sådant, förvisso, men inget annat än ett intresse.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *