Uncategorized

Skal till iPhone 13

För ett tag sedan tog jag upp ett minst sagt annorlunda ämne här i bloggen. I alla fall annorlunda utifrån vad jag brukar skriva om här. Jag pratade då om skal till iPhone 13. Det var nämligen något jag letade efter och som jag inte blev klok av att tänka på. Hur skulle jag egentligen tänka? Denna fråga ställde jag både till Google och till er. Jag fick mycket fin respons från de båda.

Under de senaste veckorna är det många som har hört av sig angående att de är i samma situation. Kanske inte att de väljer skal till just iPhone 13 specifikt, utan mobilskal överhuvudtaget. Jag tänkte därför att det är ganska så onödigt att jag sitter inne själv på informationen. Det makes, så att säga, no sense. Nu ska jag dela med mig av vilka olika komponenter som jag funderade över angående mitt iPhone 13-skal.

Vi börjar med det viktigaste, nämligen materialet. Det fanns olika åsikter om vilka material för skal till iPhone 13 som är mest fördelaktiga. Det som däremot inte rådde någon diskrepans angående är vikten av att fundera över material. Jag fick många argument angående vilken typ av skal jag skulle skaffa till min iPhone 13. Silikon, hårdplast, läder eller annan lösning. Jag funderade så att det knakade under ett antal veckors tid.

När jag sedan bestämt mig för att det skulle få bli ett skal i läder till min iPhone 13 var det dags för färgval. Jag kan inte säga att jag bryr mig jättemycket. Kanske att jag inte vill ha ett knall-limegrönt skal men annars är det inte så noga. Det slutade med att jag valde ett brunt läderfodral. Himla fint, om ni frågar mig. Det är dessutom ganska traditionellt. Skalet till min iPhone 13 ser lite ut som jag minns min pappas plånbok.

Det sista jag funderade på kring skalet var om jag ville att det skulle kunna göra mer än att skydda min telefon. ”Vad skulle det vara?” tänker säkerligen vissa av er, för det gjorde jag också när uppmaningen dök upp. Det slutade med att jag köpte ett skal till min iPhone 13 som dessutom kunde fungera som plånbok. Det innehåller fyra fack där jag kan bära betalkortet, körkortet, pendelkortet och kortet till företaget. Rätt smart, eller hur?

Jag vet att det kanske vanligtvis är äldre personer än jag som har sådana skal till iPhone 13. Om detta orkar jag inte bry mig så länge jag är nöjd med skalet – och det är jag verkligen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *